Automatisering

Point Productions is niet alleen gespecialiseerd in websites en gerelateerde zaken, maar heeft ook expertise op het gebied van hard- en software installatie en configuratie. Voor particulieren en kleine bedrijven is Point Productions hèt bedrijf om u bij te staan.

U kunt bijvoorbeeld denken aan het upgraden van uw computer(s). Wij kunnen uw oude hardware analyseren en de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Vervolgens zullen wij u begeleiden bij de aanschaf en de upgrade voor u uitvoeren. Ook software-upgrade's of herconfiguraties zijn geen probleem. Wilt u upgraden naar Windows Vista maar durft u het eigenlijk niet aan? Of wilt u misschien de sprong in het diepe wagen door een Linux-distributie te installeren? Point Productions kan u hierin adviseren, controleren of uw hardware geschikt is en de upgrade uitvoeren. Wij hebben een diepe kennis van verschillende besturingssystemen, waaronder Microsoft Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista en Windows 7, Linux(bijv. Ubuntu, Fedora, Debian, OpenSuse) en Mac OS X.

Ook in bedrijven en in netwerken weet Point Productions zich te bewijzen. Windows-domeinen opzetten en configureren, services instellen en software installeren hoeven geen problemen meer voor u op te leveren.

Heeft u interesse? Informatie en advies per e-mail is altijd gratis, dus neem gerust contact met ons op. Voor telefonisch consult en hulp op locatie rekenen wij slechts €25,- per uur, in het laatste geval plus €25,- voorrijdkosten. En voor dit bedrag kunt u zichzelf een hele hoop tijd, moeite en ergenis besparen.

Copyright © 2010 - 2019 Point Productions  -  Algemene voorwaarden: FENIT voorwaarden 2003