Webdesign

U wilt natuurlijk een website die precies aansluit op uw wensen. In uw eigen huisstijl, met eigen foto's, kleuren, lettertypen en indeling. Point Productions kan dit voor u realiseren. Voor een nieuwe website vindt er eerst een orientatie-gesprek plaats waarin u uw wensen duidelijk kunt maken. Voor als u bijvoorbeeld zelf al ideeën heeft hoe het er uit moet komen te zien, als u hele specifieke eisen heeft aan de functionaliteit of andere verwachtingen. Dit zal allemaal in kaart gebracht worden, waarna er een ontwerp gemaakt zal worden. Zo krijgt u altijd de website die precies bij u past. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Over het algemeen heeft u een complete website voor slechts €500,- tot €1000,- afhankelijk van uw wensen. Wilt u een preciezere schatting? Vraag dan een offerte aan!

Mogelijkheden

Wat u ook wilt, er is altijd een mogelijkheid. Er is standaard al veel mogelijk met het content-management systeem wat wij bij voorkeur op uw website installeren om het beheren en actueel houden van uw website zo eenvoudig mogelijk te maken.

Functies van het content-management systeem

Als u wensen heeft die nog niet aanwezig zijn kan dit natuurlijk altijd op maat voor u gemaakt worden. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u graag informeren over de mogelijkheden en de kosten.Statistieken

Point Productions heeft ook een uitgebreide teller voor op uw website. Hierbij kunt u overzichtelijk zien hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, op wat voor manier ze verbinding met internet maken, waar ze vandaan komen, wat voor browser ze gebruiken en welke pagina's ze van uw site bekeken hebben. Ook kunt u zien op welke volgorde er door uw site genavigeerd wordt en kunt u zien welke pagina's het meest bezocht worden. Al deze informatie kan u helpen om de navigatie van uw site nog beter te maken zodat deze aansluit bij de interesses van uw bezoekers. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Copyright © 2010 - 2019 Point Productions  -  Algemene voorwaarden: FENIT voorwaarden 2003